Tiedätkö, kuinka suuri merkitys oman arvon tunteella on perhearjen

 kiireen keskellä?

Entäpä, miten menneisyyden kokemukset voivat heijastella nykyhetkeen tuoden mukanaan riittämättömyyden tunteita, alemmuuden ja epäonnistumisen kokemuksia sekä itsensä vähättelyä.

Katso webinaari, miten menneisyyden muistoja käsittelemällä ja neutralisoimalla niiden tunnekuormaa, voidaan lisätä läsnäoloa ja huolettomuutta arkeen sekä kokea
aidosti omanlainen elämä.

Vielä hetken aikaa ehdit hyödyntämään Sydänjuuren synttäriviikon ainutlaatuisen hinnan valmennukseen!

Oletko valmis luomaan itsellesi elämän, joka ei kuluta sinua puhki joka suunnasta, vaan antaa sinulle voimaa ja elämäniloa?

Asiakkaanani saat minun täyden tukeni sekä asiantuntijuuteni EFT-valmentajana.
Ohjaan sinua koko valmennuspolkusi läpi yksilöllisesti, jotta valmennus on mahdollisimman vaikuttava ja keskitymme sinun elämääsi vaikuttaviin rajoitteisiin.

 

Otan kerrallaan enintään 5 motivoitunutta ja elämäänsä muutosta haluavaa naista henkilökohtaiselle matkalle juurisyihin. 

Hae mukaan valmennukseen kuullaksesi, voisiko se tuoda toivomasi muutoksen sinun elämään.

Pysäytä siis arjen selviytymisen oravanpyörä ja toistuvat rättiraivo-kohtaukset ja aloita matkasi sinua
kunnioittavaan ja onnellisempaan arkeesi.

Valmentajasi, Sari Voutilainen

Matka juurisyihin -valmennuksesta palautetta:

”Olin hukassa itseni kanssa. Oman elämäni suunta oli hakusessa. Aloin löytää itseäni valmennuksen aikana ja saada paloja itsestäni takaisin. Siitä ihmisestä joka olen koko ajan ollut, mutta unohtanut jonnekin matkan varrella. Ilman valmennusta en varmaankaan olisi pysähtynyt etsimään itseäni näin tosissani ja olisin edelleen hukassa, vailla suuntaa. Olen vieläkin matkalla, etsimässä palasia. Mutta olen matkalla, en paikoillani enää. Jännittävää nähdä mitä vastaan tulee. Perille pääsy ei ole enää tärkeintä. Vaan matkasta nauttiminen.” Nm. Matkalla
”Halusin oppia olemaan armollisempi ja saada keinoja oppia pysäyttämään itseni sekä alkavat paniikkikohtaukset ja ahdistus. Tein päivittäisiä asioita satalasissa ja suoritin arkea armottomasti, sättien itseäni. Olin hieman perehtynyt aiemmin eft menetelmään ja lukenut sinun sivuilta palautteita. Halusin lähteä kokeilee, olisiko tästä apua jo olemassa olevan psykoterapian oheen, traumojen purkuun.
Ahdistus ja stressi on vähentynyt. Traumat ja tunnelukot on lähteneet purkautumaan. Olen ollut itselleni armollisempi ja oppinut jo asettamaan hieman enemmän rajoja ettei minua kohdella miten vain. Yksilötapaamiset on olleet mahtavia. Niissä on lähtenyt nousemaan paljon asioita ja niistä olen saanut eniten irti koko valmennuksen aikana.” (todennettu asiakaspalaute)

Lisäksi voit tutustua valmennuksessa käyttämääni EFT-tunneterapiamenetelmään lyhyen stressin helpotus -videon avulla ja kokea menetelmän vaikuttavuus jo lyhyellä harjoitteella.

Lue lisää valmennuksesta: